Helgen slut :(

Oj då, va länge sen jag var här och skrev nåt. Vad har hänt sen sist då?! Jo, jobbat, haft en dag ledigt och jobbat igen. Men sen kom helgen, gud va skönt!

Igår lördag hade Annica och jag bestämt att åka till Gbg och gå på bio. Sagt och gjort, jag satte mig på bussen och åkte till stan för att träffa min goa vän A. Vi gick runt lite på stan och sen styrde vi kosan till biosalongen för att köpa biljetter, "Se upp för dårarna". Vi fick köa lite men sen hade vi våra biljetter så då var det bara att stilla hungern. In på McD, fullt, jaja vi tar väl nästa då. In på nästa nä, fullt här också, suck!
Då får vi test tredje gången gillt då och JACKPOTT, där fanns det lediga bord till oss. Äta, köpa godis, gå på toa och så in på bion. Efter bion var det bara raka spåret till bussen för att åka hem och sätta sig framför tvn med familjen. Jag hade det mycke trevligt och hoppas att vi snart kan göra om det.

Idag har vi varit ute i snön och gjort snögubbar och snölykta. Synd bara att det är plus ute så snön snart försvinner.

Hoppas att alla har haft en bra helg. Kram

Måndag

Jaha, då har helgen gått med kalas och allt som hör helgen till.
Visst blev det smörgåstårta men en sjuk 14åring fick jag på köpet, tyvärr.
Så söndagen låg Carina mest i våran säng och tog emot sina gäster, detta var den sämsta födelsedagen hon har haft, sa hon igår kväll. Stackare, nu när det är sportlov och allt.

Men idag står jag där med en hel tårta kvar. Hur kunde det bli så här? Äter inte folk när de blir bjudna? Jo visst, de åt upp en tårta. Men vad gör man av en hel smörgåstårta, inte kan man spara den tills nästa helg och inte kan man ha hela grannskapet här. Det är bara att ta skeden i vacker hand och äta tills man spricker. Hjälp, kommer jag att komma i mina sommarkläder då?

Imorgon är min lediga dag och jag som hade tänkt att vi skulle hitta på nåt, nu kan jag väl tvätta osv istället.

Städat

Jaha, då var det fredag igen. Men idag är jag rätt så nöjd med mig själv. Har jobbat, städat Fridas rum och är nästan färdig med resten av huset (inte hallen och Carinas rum).

Min stora flicka fyller 14 på söndag, hjälp vart tog alla år vägen? Kan inte tro att jag har blivit 14 år äldre, men tydligen så har jag det. Nu är det bara till att börja planera vad man behöver till smörgåstårtan, som hon bestämde att hon vill ha. Så morgon dagen är räddad, jippi!

Kram

Ikea

Idag sov vi lite längre än vi brukar när vi måste iväg till jobb och så. Men Carina gick till skolan som vanligt. Frida och jag  gjorde oss klara, sen bar det av till Gbg, eller rättare sagt Bäckebol. Först mötte vi bästa vännen "Anki", in på Obs, för Ikea hade inte öppnat än. Sen bar det av in på Ikea och kolla läget, äntligen fick jag köpt nya madrasser till våran säng. Inatt ska jag nog sova som en prinsessa, längtar redan till sängen.
När vi åkte hem tog vi en sväng genom biltvätten, så nu är den något renare.
Nu ikväll kom mamma och syrran en sväng och hälsa på, trevligt.

Onsdag "ledig"

Idag onsdag är jag ledig, så jag har lovat att köra min lillebror till sjukgymnasten. Tänkte att Frida och jag ska köpa present under tiden, för Frida ska på 5års kalas på söndag. Men vad köper man till en kille på 5år?
Ska tvätta och städa idag när jag är "ledig". Men som tur är så är jag ledig imorgon också, så jag hinner nog både tvätta och städa.
Igår kväll kom min mormor och moster hit, jag klippte mormor. Vi fikade, satt och prata och hade det trevligt. Jag kanske ska åka och handla på Torpköpcenter imorgon och då kan jag ta med mormor, för hon behöver komma ut bland folk. Nä nu måste jag göra lite nytta.

Handboll

Igår söndag var Carina och spela handboll, den första matchen börja kl 10,00. Så de var samling redan kl 9,00. Den matchen vann de mot Höfers. Sen bar det av hem för att göra middag. Nästa match börja nämligen kl 16,00 och då var det samling kl 15,00. Även denna match vann de mot Sport. Tyvärr fanns de föräldrar som inte kunde sköta sig i motståndarlaget, utan de satt och psyka flickorna. Flickor som är tretton år och tycker att handboll är roligt. Stackars Sportsflickor och ledare som skäms över dessa föräldrar.
Sen var det en senior match som vi blev kvar och titta på. Så Frida kom sent i säng men vakna ändå kl 6,00 imorse.

Idag har Frida varit på gymnastik och sitter just nu och tittar på bolibompa, nyduschad och luktar gott.

Ensam

Är ensam hemma och tänker bara njuta av det. C är på någon träning med lite föreläsning om ryggen. F är med sin pappa i lastbilen och gör service på den.
Vid 12 ska jag hämta C och sen ska hon med en kompis till Torpköpcentrum. Så då tänkte jag också åka dit och handla lite. Sen blir det väl hem och göra middag.

Ha en trevlig helg alla glada.

Ont i halsen

Idag när jag vakna hade jag ont i halsen, den lilla kom och är jättehes men hon säger att hon inte har ont. Så kom den stora och sa att hon också har ont i halsen, fy om vi alla blir sjuka. Men vad göra?

Nu ikväll va min mamma, den lilla och jag och hälsade på mormor. Det var trevligt, men när vi kom hem så kan lillfia knappt prata, hörs bara lite krax. (stackare)

Vi får väl se hur det blir med dagis imorgon. =(