Hemma

Då var man hemma igen och har jobbat idag.

I onsdags så åkte vi till camping 45, 1,7mil utanför Torsby. Var framme vid 21, så vi gick och la oss nästan direkt. På torsdag åkte vi vidare upp till Åre, resan gick bra. Vi var framme vid halv 5, så då hämta vi ut skidorna innan de stängde. Fredag börja med strålande solsken och ett par minus grader, perfekt väder. På med skidorna och sen ut i backarna, sakta för vi var lite ringrostiga ( 8år sen sist vi var iväg).
Lördagen kom det snö men det var fortfarande okej väder. På söndag när vi vakna så var det svinkallt. Håll i er -22grader och blå himmel, inga skidor för vår del, det var för kallt att fara fram i backarna. Så vi började vår resa hemåt istället, 83mil i en bil med träningsvärk är absolut ingen hit. Fråga mig jag har testat nu. Vi var hemma vid 22,10 och Carina bestämde sig för att gå till skolan på måndag, hon skulle varit ledig men när vi kom hem så tidigt så ville hon gå. Vi andra var lediga, så vi fick packa upp och ta hand om tvätten.
Synd att vi inte har det fina vädret här. Visst jag skulle gärna vilja ha snön också.

Imorgon och på torsdag är jag ledig. Har tänkt att åka till Torp för Frida ska på prinsessparty på lördag och stackars flickan har ju inga kläder. Inte enligt henne själv i alla fall.=)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback