Nya tag....

Igår fick jag en inbjudan till att anmäla mig till vårruset. Jaaa, jag ska springa/gå runt Slottsskogen. Nu har jag tränat lite, har varit ute på promenad med en barnvagn, det är ganska jobbigt att putta. Måste väl tillägga att det inte var mitt barn i vagnen. Så nu ska jag fortsätta träna med att ta mig upp för den eländiga backen. Anki ses vi där som vanligt? Du ska väl springa.... :)

Jag gjorde en tavla igår också. Tog ut en varm form ur ugnen, (klart att den var varm när den har stått inne i 225grader i 25 minuter) ställer formen på skärbrädan och får för mig att jag ska nog putta in den lite. Visst putter in skärbrädan med höger (där jag håller grytlappen) och tar tag i formen med vänster. (där ingen grytlapp var) Ajjj, som f*n, brände tummen och pekfingret :( Så nu är det sååå synd om mig.

Nu ska jag försöka få ihop livet lite. Carina ska träna i Ellös 17,45-19,00 och Frida ska träna i Varekil 17,30-19,00, hur ska mitt liv gå ihop. Det tar faktiskt 15 minuter mellan Ellös och Varekil, +lämnatid och hämtatid..
Nu måste vi åka.

~~~~~~Hej svejs!~~~~~~~~~~

Synd om mig:(

Jag är hemma och är sjuk, har feber och mår allmänt skit. Så nu ligger jag i sängen och tycker synd om mig själv. Här tänker jag ligga resten av dagen.

Tre dagar ledigt....

Ska jobba på fredag och då slutar jag som vanligt kl 12,00:)   Denna veckan var en skön vecka, min ledighet inföll ons, tors och så var tisdag en söndag. Så jag jobbade igår och det var en helt okej dag, ganska lugnt och skönt.

Egentligen borde jag nog inte sitta  här, utan ge mig ut på "lämna julklappsrunda." Vi har nämligen några som inte har fått sina julklappar och när ska vi få till en träff? Konstigt att det ska vara så svårt när man inte bor så långt ifrån varandra, ca 1,5-2mil. Men tonåringar som är på sitt håll och föräldrar som har sitt.
Det löser sig. :-)

~~~~~~