Insnöad.........

det tänker jag vara. Eller rättare sagt, jag tänker inte ge mig ut mer idag :)
Frida och jag har varit till sjukhuset och hon ser bra, vi har också varit på Torp och handlat lite, så jag behöver inte ge mig ut. Köpt en kofta till mig själv och jag skulle vilja handla mer kläder till mig själv, men jag orkar inte gå runt i affärer och ha en som tjötar hål i huvudet med mig. Får kanske ta en sväng tillsammans med Carina eller vem som vill åka med?

Lediga

Frida har sportlov och jag är ledig i tre dagar :) Idag kom ungdomarna hem och sa att imorgon är vi lediga, skolan är stängd pga all snö. Jaha då kanske någon vill gå upp lite tidigt och följa med in till sjukhuset? :D Frida ska nämligen på återbesök kl 08,40. Tänkte faktiskt åka till Torp och gå på bokrean efter sjukhuset.

Jag har varit iväg och hyrt en film som jag tänkte att vi kan se sen, "bröllopsfotografen".


Vinter.............

Äntligen har vi haft en riktig vinter här nere på västkusten. Men nu har tom jag börjat tröttna, kan det vara sant? Bodil som gnäller att vi inte har en vit jul osv....

I fredags kl 03,00 så körde jag Carina till bussen för hon skulle åka till Barcelona. Och idag ska jag hämta henne kl 23,00. Sååå pigg kommer jag att vara på jobbet imorn.

Ska kanske sova lite nu då.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~