Speedway och Astrid Lindgrens värld

Ojdå, vad tiden har gått fort. Lite som har hänt då. Annica och de två små trollerna kom hit i torsdags, trevligt men tyvärr så hinner vi ju aldrig prata färdigt.
Igår åkte vi till Kristdala
 Vi blev bjudna på middag innan vi åkte vidare till Målilla för att titta på speedway. Vilken folkfest det va, mycke folk och bra speedway. När kl var 23,00 åkte vi tillbaka till Kristdala för att sova där.

Imorse åka vi Vimmerby och . Där vi har sett och upplevt massa roliga saker.
Dra sig över klara hon.
  Pappa får handla.
 Öppna dörren om du kan!!! 
 Åhh, va långt man ser.  Och efter allt detta så styrde vi kosan hemåt. Och som det regna innan Ulricehamn. Men nu är vi hemma och lillskiten har lagt sig efter en lång dag.


Godnatt och sov gott!

Lite av varje

Imåndags var vi till Liseberg, men iår var vi 24 pers. Konstigt att vi blir fler och fler. Vi var där från kl 11,00 och gick ut kl 23,00. 12 timmar och man är heltslut. Men skoj har vi, jag åkte den nya attraktionen "uppswinget". Visst jag kan tänka mig att åka den igen.


På torsdagen skicka jag iväg C till Helsingborg för hon skulle spela fotbollscup. Igår lördag åkt vi ner och titta på dem, C visste inte att vi skulle komma utan vi dök bara upp. Vi såg på två matcher, första 0-0 och andra gick till straffar, där de vann med 3-2. Spännande värre.  Har nyss pratat med henne och är snart på väg hem, skulle bara kolla på killarna först.

Idag har jag dammsugit, medans S och F har tvättat bilen. (tack och lov, för den var smutsig) Nu tänkte jag sätta mig och läsa en stund innan C ringer och säger att jag måste hämta henne.

Tjenixen