Lördag och söndag

Igår var vi och lämna S:s lastbil i Munkedal, för nu har min gubbe 3veckors semester. Han ska få en ny efter semestern så vi fick plocka ur allt som var hans, fy vad saker han hade samlat på sig efter 1,5år i den lastbilen.

Idag har vi varit ute och flygit drake. Som här blåster så flög det jättebra. Nu ska jag laga middag, tänk det är lika tråkigt jämnt att hitta på vad man ska äta. Idag vill de ha pizza så jag kanske går med på det.

Imorgon tror jag att vi ska åka till Liseberg, vi är 22 pers om alla kommer eller ingen har tagit någon mer med sig. Det brukar bli trevligt och barnen har skoj, minsta är 5år och älsta är 40+.

Nu måste jag fixa mat, magen kurrar..

Äntligen sol

Idag åkte har vi varit på funcity Varberg. Barnen har badat, åkt massa saker och är nöjda.
Vi åkte hemifrån kl 9,00 och var framme strax innan kl 11,00. Sen gick vi där inne tills kl 16,40. Så då styrde vi hem. Trötta tror jag att vi alla var men det har varit en bra dag med SOL, tack och lov för detta.

Nu ska jag gå och lägga mig. Godnatt alla!

Tiden rinner iväg

Tiden har tydligen runnit iväg och jag tänker göra ett försök att uppdatera här.

Vad har hänt sen sist? Jo, skolan har slutat och Carina har sommarlov och själv har jag semester. Min första dag idag. Just nu när jag tänker tillbaka så känns det som vi mest har varit iväg till folk på olika firande.

Senast i lördags så var vi på 115års kalas. De hade ordnat festen på 10dagar, 14dagar innan hade de sagt att de blir inget kalas, men så fick de fnatt och fixa det ändå. Hur hinner man fixa detta då? Bjuda 200 pers, mat, dricka (sprit, menar jag då) underhållning, ja allt med andra ord.
 

Helgen innan var det grillkväll långt borta i skogen, typ 1 timma hemifrån. Två helger innan dess var det 40 års kalas. Trevligt har det varit även om jag just nu längtar efter en lugn och skön helg.

Förra veckan fyllde min bästa vännina 35år, välkommen till mogen ålder.Tyvärr så jobbade jag och kunde inte åka ner till henne, men så skulle hon åt mitt håll imorgon men tyvärr så snubbla vi på målsnöret och hon kommer inte. Så nu får hennes present så här ett tag till innan jag får lämnat den. Och jag vet att hon är jättenyfiken på vad det är!!!  Något som är lite hårt och lite mjukt, men mer tänker jag inte tala om.

Nu väntar jag på att solen ska komma så vi kan åka och bada. Men vädret kan inte bli sämre iallafall.
Så solen nu är du välkommen att komma för jag har semester.