15 år idag! Grattis!

Idag fyller Carina 15 år! Vart har alla dessa år tagit vägen?

Jag minns när jag ligger där inne och har som mest ont,
-Jag vill gå hem!
-Tror du att det hjälper, säger min "dumma" mamma då.
-JAAAA, det tror jag.
-Det skulle du tänkt på lite tidigare.
Men vad gjorde det när man får upp sin goa, söta flicka på bröstet? Inte något, jag lovar. 

Jag minns det som igår när hon kröp, sen reser sig upp och tar sina första steg. Som jag inte såg men det gjorde hennes farfar, han var såå stolt. Nu vill hon att moppen ska stå här ute så hon kan köra, men den får hon vänta på, först tycker jag att hon ska ha sitt mopedkort. Mopeden får hon snart, vi ska bara transportera upp den från Skåne. 

Grattis till min stora tjej!!!!!! 

Sjukstuga

Igår kl 14,30 blev jag uppringd av dagis, du får komma för Frida har spytt.. =(   Så det var bara till att sätta sig i bilen och åka till dagis, när jag är på dagis och hämtar Frida så ringer Stefan. Jag är sjuk så jag kommer hem säger han. Så jag kastar mig på telefon och ringer jobbet, ta inte in någon vikarie jag kommer själv för Stefan skulle ju vara hemma. =)

Så imorse när jag skulle åka så var han ju sååå sjuk, typiskt en karl. Gud va trött jag blir, jag får faktiskt ta hand om barn och allt annat när jag är sjuk. Så snäll som jag är svara jag, jag går nu ha en bra dag!=) Varför är karlar så ynkliga när de är sjuka?

Nu ska jag i alla fall göra gröt så Frida kan gå till sängs sen.

Lite bilder

image37

Frida provar att åka lite själv.image38

Alla klarar inte att stå på benen alltid. Tur för Carina att det var mjuk snö och barnbacke.=)


image39


image40

Åreskutan i bakgrunden.

Hemma

Då var man hemma igen och har jobbat idag.

I onsdags så åkte vi till camping 45, 1,7mil utanför Torsby. Var framme vid 21, så vi gick och la oss nästan direkt. På torsdag åkte vi vidare upp till Åre, resan gick bra. Vi var framme vid halv 5, så då hämta vi ut skidorna innan de stängde. Fredag börja med strålande solsken och ett par minus grader, perfekt väder. På med skidorna och sen ut i backarna, sakta för vi var lite ringrostiga ( 8år sen sist vi var iväg).
Lördagen kom det snö men det var fortfarande okej väder. På söndag när vi vakna så var det svinkallt. Håll i er -22grader och blå himmel, inga skidor för vår del, det var för kallt att fara fram i backarna. Så vi började vår resa hemåt istället, 83mil i en bil med träningsvärk är absolut ingen hit. Fråga mig jag har testat nu. Vi var hemma vid 22,10 och Carina bestämde sig för att gå till skolan på måndag, hon skulle varit ledig men när vi kom hem så tidigt så ville hon gå. Vi andra var lediga, så vi fick packa upp och ta hand om tvätten.
Synd att vi inte har det fina vädret här. Visst jag skulle gärna vilja ha snön också.

Imorgon och på torsdag är jag ledig. Har tänkt att åka till Torp för Frida ska på prinsessparty på lördag och stackars flickan har ju inga kläder. Inte enligt henne själv i alla fall.=)