6 ÅR!

För 6 år sen var jag på Näl och vänta på att min bebis skulle komma ut. 11,22 kom det en flicka ut. Idag fyller denna lilla tjej faktiskt 6 år. Hjälp, hon ska börja skolan till hösten. Hur kunde det gå så här fort? Det var ju inte längesen jag var 22 och fick min stora flicka. Helt plötsligt är jag snart 37, hmm jag har nog missat något.
Min lillebror sa härom dagen, snart fyller ju Bodil 40 och Lotta 30, gud va gamla dom börjar bli. Visst syrran fyller 30 nästa år, men han själv blir då 27, ja snart 30 han oxå. Välkommen säger jag bara.
Att jag fyller 40 om 3 år det ska bli riktigt skönt.

Nu ringer visst telefonen igen och Frida ropar: -Jag svarar!!

Grattis Frida på 6 årsdagen! :)

Semester

Första dagen på semestern, 4 härliga veckor.  Det börjar med blåst och regn, men vad gör väl det? Man kan vara inne med gott samvete då. Har varit och kastat tidningar och kartonger, det känns skönt.
Det bästa är att vi har bara har planerat en sak. På söndag åker flickorna och jag till Stockholm, vi ska bo hos svägerskan ute på Vaxholm. Vi tar tåget från Göteborg, så bilen stannar hemma. För nu ska vi slappa, läsa tidning, lyssna på musik och Frida. (för hon kan prata, hela tiden) Svägerska och hennes familj jobbar den veckan, vi kommer så vi kan göra stan hur mycke vi vill. Har lovat flickorna att vi ska gå på shoppingtur. Sen får vi se om det blir Grönan en sväng, den är ju inget jämnfört med vårat Liseberg. På torsdag styr vi hem igen, eller tåget tar oss till "Götet" sen åker vi buss till våran kära ö.

Nu är det visst dax för middag.

Blandad kompott.

Oj, va länge sen jag skrev något. Var ska jag börja tro!

Imorgon tycker Frida att det är en stor dag, hon får nämligen byta örhänge då. Så nu hoppas jag att det inte sitter för hårt, för då blir det tårar och skrik. Idag efter jobbet var Frida och jag till Torp och fixa presenter till fröknarna, det blev smaksatt kaffe med vanilj, solskenste, engelsk marmelad, choklad och servetter. Hoppas att det blir uppskattat.

Förra veckan var jag till frissan och nu har jag klippt sommarfrissa, kort blev det. Varför har jag inte gjort detta för längesen? Visst jag har mina perioder, spara till långt och sen kort. Varför envisas jag med det långa som jag egentligen inte ens passar i???

Ilördags var vi till Munkedal, vi har ätit lunch på nya E6:an (vi satt på bron). Det var invigning så man kunde gå på bron, så det passa vi på och gjorde. Det är enda gången man kan gå på den (lagligt).

Nästa vecka börjar jag min semester!!! Jippi! =) Frida gör sin sista vecka på dagis, för hon ska vara ledig i 7 veckor nu.

Nu ska jag krypa till sängs och läsa, just det, jag har läst Camilla Läckberg senaste bok, det är därför som jag inte har varit i närheten av datorn.
Godnatt!