Droppen - till stöd för utnyttjade barn

Genom att adoptera denna droppe och placera den på din hemsida/blogg, 
visar du sympati för alla utnyttjade barn som finns på vår jord. 
image1207

Droppen är en symbol för alla tårar som fälls jorden runt av barn som lider i sin ensamhet. 

Hittad hos:
http://anki72.blogg.se

Hon klara skrivningen!

Hon klara det!!! Carina skrev igår till eu-moppekort och hon klara det. Grattis!
Så nästa vecka när hon får kortet så får hela Orust se upp. Riktigt så illa är det inte för hon har kör lite här hemma och hon kör riktigt bra. För det är faktiskt svårt att köra sådan där skoter, tycker jag för jag har provat.

Jag tänkte åka in till Torp och handla lite. Men det är ju sol ute och då borde man gå ut i stället tänkte jag, tills jag hämta tidningen. Fyy vad det blåser, jag kan åka till Torp med gott samvete.


Snorig onsdag=(

Idag när jag vaknade så var näsan tät och huvudet för trångt. Har mått så här i tre dagar nu, fyy va jag är trött på det. Har jobbat med detta i två dagar men nu är jag ledig idag och i morgon. Så jag kände inte för att göra något. Men i min post hög låg det ett brev med ett armband i, jättefint. Tänk att min bästa kompis kan veta vad jag behövde just idag. Tack vännen!

Nu ska jag göra lunch till lillfia och mig, för sen ska vi hämta Carina som ska till Kungälv och göra skrivningen för moppekort. Lycka till, gumman!

Moped

Idag är Carina en lycklig ägare till moppe. Nu har hon uppköning imorgon och skrivningen på onsdag. Klarar hon det då (de gör hon, tror hennes mamma) så får hela Orust se upp. För när kortet kommer så ser vi nog bara röken av henne.

Denna veckan har jag varit helt slut, jobbat varje dag och så handbollsmatcher på de. Så igår stranda jag i soffan, fast vi skulle varit på kalas till kusinen. Grattis på 4 (16) årsdagen. Hon fyller ju den 29/2 och då är det som alla vet skottdagen. Men jag ringde henne iallafall. Jag ska ringa Anna någon dag och kolla om vi kan ses och fira våra flickor. De var nämligen och åkte skidor när Carina fyllde.

Nu ska jag sätta mig i soffan med Frida en stund.