Ett steg åt rätt håll

Igår var vi till Stefans pappa och gratta han. Stefans syster och systerson var där, vi åt middag (lax) och tårta. Sen åkte Stefan och jag till IKEA, så nu har vi köpt en byrå till. Vi har satt två byråar i vårat sovrum, tänkte köpa en till. Sen ska vi väl köpa en tv-bänk och något att ha filmer i. Äntligen börjar det likna ett hem och inte en soptipp. Soper var väl kanske att ta i, men att sakerna har en plats är alltid en början. Ibland så vill jag flytta till något större men så är det ju mer att städa då. :-/ 
Fast då kanske man har klädkammare eller något slags förråd.

Idag har jag klippt gräset och det skulle jag behöva göra varje dag, inte för att det växer så fort, utan jag behöver motion. Jag ska försöka röra på mig mer. På fritiden alltså för på jobbet rör jag mig hela tiden.

Sol, värme och slö

Idag har jag inte gjort så mycket, vi har haft gäster. Men igår städade jag bilen, så nu är det bara utsidan kvar. Tvätthögen har faktiskt krymt nu när det har varit fint väder, jippi!

I onsdags tog jag mig runt på Vårrust, men det var riktigt jobbig för jag hade ont i mina ben. Till nästa år ska jag köpa ett par bra skor kosta vad kosta vill. Ska ge mig ut inom kort och leta, konstigt nog så behöver min klädeshög också ses över. Fattar inte varför jag inte har några kläder som passar, allt tycks krympa utom jag. Kanske skulle jag behöva lite moderna kläder, iallafall om Carina fick säga sitt. Någon som vet var man kan köpa kläder som passar en som har fått stooor rumpa? Jag har ju aldrig haft problem med att få det över häcken, men det har jag nu.