Sjuk dotter:(

Frida är sjuk, börja i natt kl 23,30. Lös i magen så det spruta om det, sen vakna hon 02,30. Så när klockan ringde 06,00 så stängde jag försiktigt av den och tänkte att vi kanske kunde få sova en stund till. Men icke, strax efter var det dax för nästa toa tur. Sen så har hon klarat sig men hon vill inte äta fast föda, helst bara dricka. Av erfarenhet så vet jag att så blir man inte frisk, man måste äta mat också.
Det goda med att hon har varit sjuk, är att jag har fått röjt på hennes rum:) Känner mig så nöjd, kastat trasiga leksaker.

Sen hände det en annan tråkig sak: MIN TVÄTTMASKIN ÄR TRASIG! Just nu så är hyresvärden nere och ser om han kan laga den. F*N, jag som hade plockat fram massa tvätt nu när jag ändå var hemma.... Det är väl bara att börja handtvätta, lockar mig inte alls.

/Bodil

Lite tråkjobb.

I lördags var vi (hela familjen) hos "farmor" Barbro och gratta henne, hon fyllde år igår. Vi fick middag och hade trevligt.
Idag fyller min moster år så jag har tänk att barnen och jag åker dit sen i eftermiddag. Men nu ska jag göra i ordning julgardiner och dukar, stryka dem (huu va tråkigt) men det blir så fint och man känner sig så glad. Tror inte att jag kommer att sätta upp det idag utan väntar tills på fredag. Nä, nu väntar strykbrädan på mig:(

/Bodil

Lite gratis reklam:)

Precis som Anna skriver i kommentaren i förra inlägget, så är Carina en luciakandidat.
Jag är en stolt mor som uppmanar alla att rösta på min dotter. Bor man utanför Orust gränser så kan jag tala om för er att ni också kan rösta:) Men skriver ett mail till
yvonne.orust@tele2.se och röstar på nr 4 Carina, enkelt eller hur? OBS! Glöm inte skriva erat namn för annars räknas inte rösten.

Tyvärr så är våran skanner trasig så ni får se en lite äldre bild på henne.

/Bodil

Idag är jag ledig....

och då måste jag åka till vårdcentralen i eftermiddag med Carina. Hon ska nämligen få spruta och drick vaccin, som hon ska ha innan hon reser till Egypten. Så nu blir mamma 1000:- fattigare. Idag ska hon då ta twinix för 550:- och drickvaccinet för 450:-, sen om 4 veckor ska hon ta nästa twinix för 550:- och om 6-12 månader den tredje och sista sprutan för 550:-. Billigt är det inte och jag som känner mig lite pank ändå just nu. Bit ihop för det löser sig, jag får ge sjutton i att köpa julklappar=(. Nä några julklappar blir det men får nog planera lite, till vem och för hur mycket.

Annars idag så lyser nästan solen igenom, men det regnar iallafall inte=). 

Ha nu en bra torsdag alla där ute.

F*n

Här hade jag suttit och skrivit ett inlägg och när jag skulle lägga ut det så händer det som inte får hända.
ERROR      F*n säger jag bara. Detta kommer säkert att ske nu också.

~~~~~~Hej svejs~~~~~~