GLAD

Idag har jag fått ett jättefint hemmagjort kort av min underbara, rara vän Anki.
Du är en klippa och jag skulle just nu vilja krama dig och tacka. Vet inte när vi ska få tid att ses, men jag hoppas att du vet att jag tänker på dig ofta.

Funderar på att åka till min syster som håller på att flytta, hon kanske behöver en liten paus. En liten fika mitt i alla flyttkartonger :-)

Ha ett skönt lov för alla som har det och till resten önskar jag en trevlig dag.

Åter till skolbänken

Igår åkte jag skolbussen med mina barn, det var inte så populärt från den stora men den lilla var överlycklig. För äntligen skulle mamma med en hel dag i skolan. Vi hade brandövning och fick lyssna på en brandman lite.
Sen fick de måla hösten, massa rött, gult, oranget och brunt. Teckningen skulle inte ha något motiv utan bara alla dessa färger så inget vitt syntes. Mycket kladd men kul såg det ut. Sen åkte vi bussen hem, en mycket trevlig dag.

Så idag får jag ta tag i tvätthögen, för den har ingen rört på länge, ser det ut som.

Knäppisen här

Jag fattar inte hur knäpp man får bli?! För en månad sen skaffa jag en ny mobil, en lila som jag bara älskar. Men jag min dumma **** tappa den i backen förra söndagen, en månad gammal. SNYFT!! Displayen sprack, det finns inte en chans till att läsa något och det värsta av allt JAG har inte tecknat någon försäkring, knäppis. Men så i fredags fick jag ta mig en tur till Göteborg och lämna in den, yes 750 kr fattigare, precis vad jag behövde just nu. Min svärfar fick hämta ut den, så han kommer hit på lördag och jag får äntligen tillbaka min älskade telefon. :-)