Regn................

Visst tycker väl tom jag att det är skönt att snön försvinner nu, men varför ska det regna?
Jag är ledig idag och hade gärna haft sol, så jag kunde varit ute. Jaja det finns saker som måste göras inne också. Fast idag är en trött dag, skulle gärna satt på en bra film och sen ligga i soffan och mysa (sova).

Hoppas det blir lite sol i helgen ;)

SOL

Idag skiner solen från klarblå himmel, fast det har den gjort ett par dagar och jag älskar det :)

Frida har lovdag och fritids är stängt så mamma "blev" tvungen att vara hemma, skönt med en extra ledig dag. Jag har hjälpt Frida att städa på hennes rum och tvätta. Konstigt varför blir alltid våran tvättkorg överfull? Men nu är den nästan tom, en maskin till så är den tom tills senare idag ;)

Ifredags var vi i Göteborg och tog kort på The studio, jättefina kort blev det. Visst det var dyrt men det är nog en sådan grej som bara gör 1 gång i livet, sen var det mycket vänta.

Nu ska jag inte sitta här längre utan ut i SOLEN.....

Härlig helg.

Denna helgen har varit underbar, vi har varit ute och åkt längdskidor. Om man tänker på hur långt vi har åkt så kom vi från Sälen till Mora ;) Igår så satt jag ute och gotta mig i solen, blå himmel och vindstilla, kan det bli bättre? Idag har jag varit ledig, så Frida och jag har varit hos frissan, så nu är vi snygga.

Ha en bra dag.