Årets första snö

Första snön faller ute just nu. Jag tycker faktiskt att det är ganska mysigt, men frågan är om det blir någon långvarig glädje.

Idag har vi köpt en "leksak", en videokamera, så nu ska jag försöka lära mig den och förhppningsvis filma massor. Våran vanliga kamera fick vi lämna på lagning idag för den öppna och stängde inte linsskyddet, svarta kort är ju alltid spännande att ta.

I onsdags körde jag Frida till mormor för hon skulle få sova där 2 nätter och slippa gå på dagis när mormor ändå va ledig. De skulle plocka bort tomtarna på torsdag för Carina hade satt fram dem innan jul, så nu blev det rättvis enligt Frida.
Carina blev också körd på onsdagen fast till en handbollskompis, för de hade samling i Stenungsund kl 12,15 på torsdagen och skulle ha med sig övernattningsgrejer.
Så jag var ensam från onsdag till fredag, ingen att ta hänsyn till och det var jätteskönt.=) Visst jag var till jobbet men det var tomt hemma när jag kom hem och kyligt. Det blåste ganska bra ett par dagar, ingen hemma och ensam på kvällen så kändes det som jag inte fick upp någon värme i huset. Fast tempen visade mellan 19-20 grader, så kallt var det väl inte.
Men visst är det skönt nu när alla är hemma igen.=)

Kommentarer
Postat av: Annica

Allt väl? Här har vi sjukdomar igen :( Liten har ögoninfektion...


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback