Fint väder och luktar blä

Igår när det var sol och fint tänkte jag tvätt undan lite, sagt och gjort startar maskinen och hänger ut. Vad händer då ju när hag ska till och hänga ut andra tvätten, så kör bonden skit, tack för den.
Sen låg lukten som ett lock här hela dagen, tack, tack.

Idag har vi gått poängpromenad, 9 rätt hade Frida och jag. Då kommer Stefan med 10 rätt, skit gubbe. Här känner man sig glad och nöjd men inte får det vara så länge. Jaja vi ska ta nya tag nästa helg, läsa allt som står i varenda tidning. Fast jag är glad ändå.=) Värre är det med Frida som tycker att hon ensam skulle vinna. Det blir inte alltid som man vill.=)

/

Sjuk dotter =(

Igår fick jag åka från jobbet lite tidigare än vanligt, Frida hade nämligen feber. Hem och hon la sig på soffan, där låg hon resten av dagen, sov lite och var allmänt borta. När jag tog tempen på henne så hade hon 39,7 inte konstigt att hon verka hängig och benen inte känns okej.
Men idag är hon som alla andra barn, lite feber och full fart. Själv har jag ont i halsen och vill bara ta det lugnt, vart tog den sjuka dottern vägen?
Så jag har startat tvättmaskin och ska försöka få fram dammsugaren en sväng, jag alla dammråttor. Sen ska jag hänga ut min tvätt nu när solen lyser så fint.

/

Nöjd med mig själv just nu

Lördags var vi till tippen och kasta massa saker, åh va det var skönt att bli av med massa skräp. På söndag gick Frida, min mamma och jag poängpromenad sen senare var vi ute på en promenad till. Det var skönt att få rört på sig.

Idag har jag varit ledig och dagis har varit stängt. Frida ringde en kompis i förmiddags och sen åkte hon dit. Jag lämna henne vid 11 och ska snart hämta henne. Carina tog moppen och stack iväg i förmiddags, så jag har varit ensam. Skolan hade lovdag igår och idag.
Vad har jag gjort nu när jag har varit ensam så länge? Jo, tvättat och plockat lite, som vanligt då.
Nu ska jag gå ut i solen en stund innan jag måste hämta Frida.

Ha en fortsatt bra dag. =)

FÖRBANNAD

Idag när jag kom hem från jobbet så blev jag såååå förbannad. FAN (ursäkta svordommen) men har folk ingen respekt för vad som är ditt eller mitt längre?? Det stod en moppe här på utsidan i morse när jag åkte till jobbet, men jag kan upplysa er om att det gör det inte nu. Någon har alltså varit inne på våran gård och tagit den. Det värsta va eller är att det inte är Carinas moped utan hennes killes. Han hade parkerat den där igår eftermiddag och nu är den väck... Vilken skit dag det blev helt plötsligt=( 

Nu ska jag försöka fixa mat, vad? Jag har ingen mat lust längre.

Känner mig lite duktig

Idag har jag röjt lite här hemma och tänker fortsätta i morgon när Frida är på dagis. Så man får gjort något utan att bli avbruten hela tiden. Har nämligen fått en byrå och tänker köpa en eller två själv. Problemet är bara att när man inte har någon plats så får man gör det och det har inte varit lätt. Lågt i taket är en stort problem, alla hyllor osv är för höga.

Jag har lite dåligt samvete, jag behöver röra på mig så som mina två bloggar vänner gör. Så Anna och Anki rör på fettet för mig också så kanske jag kan fortsätta sitta här hemma och läsa om er. Tyvärr så syns det inte på min kropp:( Hur ska jag orka runt på vårruset? Måste nog ta tag i mitt liv nu. Så jag börjar att lämna datorn.

Hej svejs!!