Julen är slut

Då har den här julen sprungit iväg också. Riktigt så farligt var det inte, vi har tagit det lugn.

Vi var bort bjudna på fredagen den 21/12, fick god mat och hade trevligt. Tack Anna!

På lördagen åkte jag in till Torp och handla maten kl 7 på morgonen. Sen åkte jag hem åt frukost med resten av familjen, färska frallor hade jag köpt =)  Mitt på dagen skulle vi köra upp lastbilen till Munkedal, Carina och Frida gick av på Torp för de skulle handla lite. Så Stefan och jag mötte upp dem sen när vi kom tillbaka.

Söndagen blev det till att ta in granen och klä den, steka skinkan och sen kunde man njuta av att julafton var på ingång.

Julafton kom mamma, mormor, syrran och bröderna med sambo. Vi åt, dela ut julklappar och spela spel (Retro).
Sen åkte alla hem och vi bara slappa, Frida lekte med sin saker. Senare på kvällen kom Carinas pojkvän. Min lillebror kom tillbaka och vi spela en gång till och åt mer mat.

På juldagen hämta vi hem lastbilen. På annandagen åkte Stefan vid 13 tiden, kl 14,00 skulle vi vara hos mamma och äta middag. Så då var hela syskonskaran där + mormor.

Idag har Carina varit på Torp och handlat. Frida har varit på dagis och jag har jobbat.
Regnet har p....t ner länge nu, fyyy vad jag tycker att det är tråkigt.


Söndagkväll

Denna helgen har varit mycket fart och fläkt. Carina var på julmarknad och sålde våfflor på fredag, mellan 17-19. Sen hem och ja, ni vet, förlova oss. Tack! Alla ni som har grattat på ett eller annat sätt.

På lördag och söndag skulle Carina spela handboll, RMB, riks mästerskap. Åhh vad de spela bra, så nu har de gått vidare till nästa steg. Nu har vi bokat den 26-27januari, i någon sporthall. (vet inte var än)
Flickorna är värda ett stort fång rosor.

Annars har helgen varit bra och snart ska Frida gå till sängs, då ska jag sätta mig framför tvn och slappa.

Kram från en stolt mamma


10 år!

Idag har vi varit ihop i 10 år, så då slog vi till och förlova oss.image35
image36

Vi hade inte sagt något till barnen så de blev lite förvånade.
Carina fråga när man brukar gifta sig, inom ett år svara jag och ni skulle sett hennes min.
Men jag vet inte om det blir något bröllop, jag är lycklig i alla fall.=)


Söndag

Det blev inget Liseberg igår, för det regna mest hela dagen...Men vi träffades här hemma hos oss istället. Det var mysigt. F busa med sin kusin och han hängde på så gott han kunde.


Idag har vi inte gjort så mycket mest tagit det lugnt. Jag har kört C till killen, S har åkt iväg med lastbil och F har gått till sängs. Så nu ska jag sätta mig framför tvn och bara mysa.


Tjenixen!