Tiden rinner iväg

Tiden har tydligen runnit iväg och jag tänker göra ett försök att uppdatera här.

Vad har hänt sen sist? Jo, skolan har slutat och Carina har sommarlov och själv har jag semester. Min första dag idag. Just nu när jag tänker tillbaka så känns det som vi mest har varit iväg till folk på olika firande.

Senast i lördags så var vi på 115års kalas. De hade ordnat festen på 10dagar, 14dagar innan hade de sagt att de blir inget kalas, men så fick de fnatt och fixa det ändå. Hur hinner man fixa detta då? Bjuda 200 pers, mat, dricka (sprit, menar jag då) underhållning, ja allt med andra ord.
 

Helgen innan var det grillkväll långt borta i skogen, typ 1 timma hemifrån. Två helger innan dess var det 40 års kalas. Trevligt har det varit även om jag just nu längtar efter en lugn och skön helg.

Förra veckan fyllde min bästa vännina 35år, välkommen till mogen ålder.Tyvärr så jobbade jag och kunde inte åka ner till henne, men så skulle hon åt mitt håll imorgon men tyvärr så snubbla vi på målsnöret och hon kommer inte. Så nu får hennes present så här ett tag till innan jag får lämnat den. Och jag vet att hon är jättenyfiken på vad det är!!!  Något som är lite hårt och lite mjukt, men mer tänker jag inte tala om.

Nu väntar jag på att solen ska komma så vi kan åka och bada. Men vädret kan inte bli sämre iallafall.
Så solen nu är du välkommen att komma för jag har semester.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback